Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię

Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię 1 rok, 5 mies. temu #1772

• LucynaKaczma
Chciałabym się od Was dowiedzieć, czy macie jakieś opinię odnośnie nowego konta bankowego w BOŚ - reklamują się, że w zamian za rutynowaa działalnocią jaką prowadzimy na koncie ( przelewy i zlecenia stałe - czyli rzeczy które generalnie każy z nas robi) zarabia się 1- 2zł/ Myślicie, że opłaca się założyć tam konto?

Odpowiedź:Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię 1 rok, 5 mies. temu #1774

• Pikadellka
Oferta brzmi bardzo przyjemnie, Nie słyszałam nigdy wcześneij, że można zarabiać na realizowaniu przelewów. A czy jest jakaś kwota minimalna, ktora trzeba przelać, aby zarabiać? Czy nie ma tego ustalonego w żaden sposób? Genralnie oferta jest rzeczywiście interesująca i warta przemyślenia.

Odpowiedź:Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię 1 rok, 5 mies. temu #1777

• Karolina Wy
Oferta jest faktycznie ciekawa:) Z tego co przejrzałam regulamin to nie było tam żadnych informacji precyzujących wysokość przelewu jaki musi być dokonany. Chyba nie ma to znaczenia...

Odpowiedź:Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię 1 rok, 5 mies. temu #1778

• Anakim
Moja koleżanka mi ostatnio mówiła, że założyła sobie to "konto be kantów" i też mi plecała, właśnie ze względu na możlwiość zarabiania na tym koncie. Jak będę znała jakieś szczegoły o co dokadnie chodzi z tym konetm to Wam napisze.

Odpowiedź:Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię 1 rok, 5 mies. temu #1779

• TomaszWej
Ja założyłem dzisiaj to konto. Wcześniej znalazłem na którymś forum specjalny kalkulator, który obliczył ile realnie będę mógł zarobić na tym koncie. Polecam zrobienie sobie takiego szybkiego przeliczenia, pomoże to w decyzji czy założenie tego konta Wam się opłaca.

Odpowiedź:Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię 1 rok, 5 mies. temu #1780

• Kostek
Opinie widzę całkiem pozytywne. Chętnie bym dowiedział się czy faktycznie bank juz komuś zapłacił premią za korzystanie z tego konta? Jakieś doświadczenia?

Odpowiedź:Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię 1 rok, 4 mies. temu #1781

• Iza
Ja również założyłam konto bez kantów w BOŚ, POLECAM!!! Jak sobie przeliczyłam premię za aktywność ( korzystanie z karty debetowej, kredytowej, przelewy i zlecenia ) to wyszło mi ok 50 zł miesięcznie odejmując od zysku opłatę za konto w wysokości 10 zł, to i tak mam na czysto 40 zł ZYSKU!!!

Odpowiedź:Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię 1 rok, 4 mies. temu #1783

• remix
Kto założył to konto? szukam jakiejś obiektywnej osoby, która ma to konto i powie mi czy to się opłaca i czy da się zarobić kasę?

Odpowiedź:Zarobkowe "Konto bez kantów? Prośba o opinię 1 rok, 4 mies. temu #1784

• Tom
To co z tym kontem? Ile można w rzeczywistości zarobić? Rzeczywiście 60 zł miesięcznie.

Odpowiedź:Zarobkowe 1 rok, 4 mies. temu #1788

• Mel
Iza napisał:
Ja również założyłam konto bez kantów w BOŚ, POLECAM!!! Jak sobie przeliczyłam premię za aktywność ( korzystanie z karty debetowej, kredytowej, przelewy i zlecenia ) to wyszło mi ok 50 zł miesięcznie odejmując od zysku opłatę za konto w wysokości 10 zł, to i tak mam na czysto 40 zł ZYSKU!!!

Iza jak szybko dostajesz te pieniądze, czy po każdym przelweie, czy zleceniu stałym zarabiasz 1 zł. Czy rzeczywiście każdy przelew jest premiowany?
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Administrator, admin_forum
Wygenerowano w 0.25 sekundy

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać najnowsze informacje ze świata finansów.

Ankieta

Czy masz kredyt hipoteczny?

Notowania Walut