Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Szukam kredytu na auto
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Szukam kredytu na auto

Szukam kredytu na auto 3 lata, 7 mies. temu #1632

• zorro11
  • Junior Boarder
  • Oklaski: 0
Witam,<br />ostatnimi czasy próbowałem oszczędzić trochę kasy na jakieś fajne auto ale nic mi nie wychodzi ;/ W związku z tym pomyślałem o kredycie, wiecie gdzie dają najkorzystniejsze warunki? Ile wynosi realny procent w wypadku takiego kredytu? Jakie są warunki, które trzeba spełnić?

Odp: Szukam kredytu na auto 3 lata, 6 mies. temu #1633

• wizzy
  • Gold Boarder
to tak: nie warto brac kredytu gdzie szybciej i pozornie taniej-bo tam na pewno bedzie drogo; w zaleznosci od tego jakiego auta potrzebujesz mozesz np spytac bank w ktorym masz konto czy ci nie dostaniesz kredytu odnawialnego (linia kredytowa w rachunku) -i w ten sposob mozesz dostac calkiem szybko jakas kaske i to na niezbyt wysokim procencie; tyle ze takie rozwiazanie jest dobre jesli chcesz kupic jakies niedrogie i uzywane auto bo w ten sposob duzo kasy nie dostaniesz. w kazdym razie lepiej sie nie rzucac na takie lukratywne reklamy w tv.<br /><br />

Odp: Szukam kredytu na auto 3 lata, 6 mies. temu #1634

• wątły
  • Senior Boarder
Trzeba czytać dobrze umowę, którą się podpisuje, pytać o wszystko co się da w banku (zwłaszcza o to ile będzie wynosić RZECZYWISTA rata kredytu)..i ewentualnie jak coś pójdzie nie tak to szybko w ciągu (chyba ) 10 dni rezygnować z kredytu. Ale jak ktoś weźmie, to chce go mieć, i dobrze się zastanowił przed.

Odp: Szukam kredytu na auto 3 lata, 6 mies. temu #1635

• Leszek
  • Junior Boarder
I o stopach procentowych pamiętać: jak zostaną podniesione to i kredyty pójdą w górę.

Odp: Szukam kredytu na auto 3 lata, 6 mies. temu #1636

• ja
  • Senior Boarder
Dzień dobry,<br /><br />do rozważenia na temat kredytu samochodowego:<br />www.bankier.pl/wiadomosc/Auto-na-kredyt-coraz-latwiej-dostepne-1769080.html<br /><br />(choć od maja dużo się mogło zmienić)

Odp: Szukam kredytu na auto 2 lata, 10 mies. temu #1637

• ramon
wnioski możesz składać w kilku bankach i zobaczysz kto zaproponuje najlepszą ofertę lub skorzystaj z kalkulatora kredytu samochodowego

Odp: Szukam kredytu na auto 2 lata, 8 mies. temu #1638

• wątły
  • Senior Boarder
Kalkulatory to przydatna sprawa.

Odpowiedź:Odp: Szukam kredytu na auto 2 mies., 2 tyg. temu #1903

• Marlena
  • Senior Boarder
Witam wszystkich!
Osobiście polecam wzięcie kredytu na samochód w Alior Banku. To co przede wszystkim do mnie przemawia w ich ofercie to możliwość rozłożenia kredytu nawet do 120 rat!! co przy moich przeliczeniach wynosi 10 lat. Myślę, że sporo, bo w porównaniu z innymi bankami to na prawdę oferta się wyróżnia! Do tego ważne jest, że w 100% finansują oni cenę pojazdu, nie potrzebna jest wpłata własna. Co w moim przypadku (niezbyt dobra sytuacja finansowa) jest bardzo ważne. Może znacie jakieś inne podobne, warte polecenia oferty? Chętnie porównam, bo mi się nie śpieszy:)pozdrawiam

Odpowiedź:Odp: Szukam kredytu na auto 2 mies., 1 tydzień temu #1944

• jacek
  • Junior Boarder
120 rat, finansowanie 100% pojazdu i oprocentowanie 7,49% ma też credit agricole (ten nowy reklamowany bank)

Odpowiedź:Odp: Szukam kredytu na auto 2 mies., 1 tydzień temu #1954

• kinga
  • Junior Boarder
tak dla przypomnienia credit agricole to dawny lucas bank
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Administrator, admin_forum
Wygenerowano w 0.34 sekundy

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać najnowsze informacje ze świata finansów.

Ankieta

Czy masz kredyt hipoteczny?

Notowania Walut