Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Karta kredytowa MasterCard+ program lojalnosciowy
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Karta kredytowa MasterCard+ program lojalnosciowy

Karta kredytowa MasterCard+ program lojalnosciowy 4 lata, 11 mies. temu #195

• ~Robert
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Witam,<br /><br />w hipermarkecie Real podeszla do mnie urocza hostessa z propozycja hipermarketowej karty kredytowej MasterCard Real Galia Sygma Bank podobno jakas nowosc, oprocentowanie tej zachwalanej karty nie odbiega od innych kredytowek, no moze poza mBankiem gdzie mamy nawet niskie 15%, dodatkowo jest program lojalnosciowy, znizki rabaty u partnerow... grace period 54dni. Czy macie jakies doswiadczenia z Wlascicielem karty Sygma Banque?podobno specjalizuje sie w obsludze hipermarketow?. Skoro to nowosc, to moze macie jakies doswiadczenia z innymi hipermarketowkami? pytam bo skoro sa dodatkowe benefity to moze powinienem wlasnie taki zakup rozwazyc? dzieki za informacje, pzdro

Odp: Karta kredytowa MasterCard+ program lojalnosciowy 4 lata, 11 mies. temu #196

• wojas
  • Junior Boarder
Witam ten program lojalnościowy znam bo to jest to samo co było w Geant i nie powiem ciekawa żecz zyskałem na tym 100 zł może nie wiele ale nie robię często zakupów co do real mastercard właśnie ją dostałem i zbieram tzw punkty 3 razy szybciej Sygma bank jest to nowość chyba na naszym rynku ale z ofertą wyśli całkiem niezłą oprocentowanie normalne a jeszcze zyskuje no i nie jest to karta tylko do hipermarketu bo jest to wkońcu mastercard

Odp: Karta kredytowa MasterCard+ program lojalnosciowy 4 lata, 11 mies. temu #197

• doradca
  • Expert Boarder
Różowo aż nadto.<br />Sam złapałem się na te bonusy i niestety żałuję.<br />Podpisałem wniosek z myślą o skorzystaniu z rabatów.<br />Przecierz i tak robię zakupy - to dlaczego nie zaoszczędzić ?!<br />Karta nigdy nie została &quot;użyta&quot; a ja i tak musiałem zapłacić za korzystanie....<br />Odradzam.

Odp: Karta kredytowa MasterCard+ program lojalnosciowy 4 lata, 10 mies. temu #198

• wojas
  • Junior Boarder
Zapłaciłeś pewnie za opłatę roczną akurat to jest normalne w przypadku real mastercard jest to 12 zł po roku posiadania karty w millennium taka opłata to 45 zł . Poza tym musiłeś mieć ich poprzednią kartę tzw srebrną a to zgadzam się była kicha od początku lutego mają nową kompletnie inną ofertę.

Odp: Karta kredytowa MasterCard+ program lojalnosciowy 4 lata, 10 mies. temu #199

• ja
  • Senior Boarder
Posiadam karte Galia wydaną z logo NOMI, jest super bo dzięki niej można korzystać z wielu promocji ratalnych w sklepach należących do sieci Galia, czesto w Geant czy Nomi były promocje 5 lub 10 rat bez odsetek, rabaty w innych sklepach, w Hi Mountain czy Vission Express też często są promocję 4 lub 5 rat bez odsetek. Koszt wydania karty zależy od partnera przez jakiego jest ona wydana. W Nomi jest bez żadnych opłat. Z umiejętnego użytkowania tej karty płynie naprawde wiele korzyści. Pozdrawiam

Odpowiedź:Karta kredytowa MasterCard+ program lojalnosciowy 1 rok, 5 mies. temu #1767

• Jon
Tak ja mam zalatwilem taka wczoraj i nie doczytalem ze jest na niej ubezpieczenie niby miala byc darmowe utrzymanie przez rok hehehehe ale faktycznie nie 6gr za kazde zakupy iles tam procent za ubezpieczenie od wydanego limitu lol oszukancy. Zrezygnowalem z tych badziewi na drugi dzien no i zobaczymy czy teraz faktycznie bedzie darmowa. Dotyczy to karty z real finanse mastercard sygma banku czekam n jakies opinie dotyczace utrzymania tej karty przez pierwszy rok bo ja dopiero zaczynam i nie chce placic jakis smiesznych moze groszy ale w sumie jak dodamy to zlotowki a po roku setki
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Administrator, admin_forum
Wygenerowano w 0.86 sekundy

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać najnowsze informacje ze świata finansów.

Ankieta

Czy masz kredyt hipoteczny?

Notowania Walut