Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

DO 500.000zł z Unii Europejskiej na 2/3 oprocentowaia Bankowego
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: DO 500.000zł z Unii Europejskiej na 2/3 oprocentowaia Bankowego

DO 500.000zł z Unii Europejskiej na 2/3 oprocentowaia Bankowego 3 lata, 8 mies. temu #1615

• tk_pfm
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Witam <br /><br />Jestem Niezależnym Doradcą Finansowym w Firmie PFM (Personal Finance Management) i jestem w stanie zorganizować wsparcie finasowe w postaci kredytu inwestycyjnego z Unii Europejskiej na 2/3 oprocentowania Bankowego. Stan z 26.05.2008 to 7,5%. <br />Pożyczkę taką mogą uzyskać osoby, które mają otwartą działalność gospodarczą minimum 1 dzień. Maksymalny okres kredytowania to 5lat. Wysokość pożyczki od 50.000zł do 500.000zł. <br /><br />Dla zainteresownych, w razie jakichkolwiek pytań: <br /><br />tomasz.karpiel@pfm-ag.pl

Odpowiedź:DO 500.000zł z Unii Europejskiej na 2/3 oprocentowaia Bankowego 1 rok, 5 mies. temu #1766

• Grazyna
Jestem ainteresowana takim kredytem.Prosze podac jak mozna sie skotaktowac z Panem

Odpowiedź:DO 500.000zł z Unii Europejskiej na 2/3 oprocentowaia Bankowego 1 rok, 5 mies. temu #1776

• jurek
proszę o podanie kontaktu na mój meil Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Odpowiedź:DO 500.000zł z Unii Europejskiej na 2/3 oprocentowaia Bankowego 1 rok, 3 mies. temu #1799

• rokita152@o2.pl
jestem zainteresowany mam firme od 6 miesiecy potrzebowal bym 100 tys prosze o podanie num telef bym mogl osobiscie porozmawiac jak to wyglada
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Administrator, admin_forum
Wygenerowano w 0.28 sekundy

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać najnowsze informacje ze świata finansów.

Ankieta

Czy masz kredyt hipoteczny?

Notowania Walut