Ankieta

Czy masz kredyt hipoteczny?

Wyniki
Forum Finansowe
Witaj, Gość
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj.    Zapomniałeś hasła?
kredyty, pożyczki, chwilówki, hipoteki bez biku
(1 przegląda) 1 Gości
Idź na dółNapisz nowy tematNapisz odpowiedź
TEMAT: kredyty, pożyczki, chwilówki, hipoteki bez biku
KRZYCH
Fresh Boarder
graphgraph
Nie jest dostępny Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika
kredyty, pożyczki, chwilówki, hipoteki bez biku 2 Lat, 4 Miesięcy temu Ocena: 0
Kłania się doradca z POZNANIA.Pomogę i doradze wybrać najlepszą oferte bankową.Nowość to kredyt dla ludzi zadłuzonych pod hipotekę domu lub mieszkania.Możliwość załatwienia w czasie kredytu hipotecznego bankowego-zadzwoń-codziennie do 22-785049589 lub napisz krzych42@buziaczek.pl

Zalogowany Zalogowany

Ostatnia edycja: 2010/04/26 12:24 przez admin.
  Reply Quote
mysza
Junior Boarder
graphgraph
Odp: kredyty, pożyczki, hipoteki bez biku 2 Lat temu Ocena: 0
Intryguje mnie ten kredyt hipoteczny bez BIKu, gdzie takiego udzielaja, czy mozna to zdradzic?

Zalogowany Zalogowany

Ostatnia edycja: 2010/04/26 12:42 przez admin.
  Reply Quote
szymon

Odpowiedź:kredyty, pożyczki, hipoteki bez biku 5 Miesięcy, 3 Tygodni temu  
Witam wszystkich... jestem bezrobotny i chce uzyskać kredyt na otworzenie działalności gospodarczej... nie są to wielkie pieniądze bo brakuje mi maksymalnie w granicach 7 tyś. żaden bank nie udzieli mi kredytu ponieważ jak już wcześniej wspomniałem jestem bezrobotny... czy znacie jakiś bank lub inną instytucje która udzieliłaby mi kredytu??
nie chodzi mi o dotacje gdyż "miła" pani w PUP uznała sklep zoologiczny za sprzedaż zwierząt i wyrobów z nich... PARANOJA...
tak wiec PUP odpada...
jeżeli macie jakieś informacje i wiecie z doświadczenia gdzie udzielają kredytu dla bezrobotnego to proszę o kontakt na @

bulibuli2607@wp.pl

Z góry dzięki....

Zalogowany Zalogowany

Ostatnia edycja: 2010/04/26 12:25 przez admin.
  Reply Quote
admin
Moderator
graphgraph
Odpowiedź:kredyty, pożyczki, chwilówki, hipoteki bez biku 4 Miesięcy, 1 Tydzień temu Ocena: 0
Polecamy naszą ofertę kredytów gotówkowych:

Kredyty gotówkowe

oraz wybrane artykuły z naszego poradnika, które pomogą w znalezieniu najlepszej metody sfinansowania bieżących wydatków lub spłaty wcześniejszych zadłużeń:

Zalety kredytów konsolidacyjnych

Kredyt odnawialny, czyli szybkie i bezpieczne pieniądze

Życzymy miłej lektury!

Tanie-Kredyty.com.pl

Zalogowany Zalogowany
  Reply Quote
KAROLINA I PAWEŁ

O:kredyty, pożyczki, hipoteki bez biku 10 Miesięcy, 1 Tydzień temu  
witam serdecznie
mam do zaoferowania kredyty dla zadluzonych ze zla historia kredytowa pomagam na lata wyciagnac ludzi z petli zadluzen
kredyty konsolidacyjne dla zadluzonych
kredyty pod zastaw nieruchomosci
kredyty gotowkowe dla zadluzonych
moga miec panstwo komornika windykacje wypowiedziane umowy zrobie wszystko byle tylko pomoc panstwu czasami trzeba spelnic warunki np.gdy windykacja lub komornik potrzebny poreczyciel ale nie w kazdym przypadku
Kredyty jakie mam w ofercie maja bardzo duza przyznawalnosc.
pozdrawiam serdecznie i zapraszam wszystkich zainteresowanych o kontakt na mail:pawcio83s@gmail.com tel515 688 048
KREDYTY TYLKO BANKOWE WYSOKA PRZYZNAWALNOSC.

NIGDY NIE POBIERAM ZADNYCH OPŁAT PRZED ZALATWIENIEM SPRAWY !!

NOWOSC KREDYTY DLA OSOB Z CZYSTYM BIKIEM !!! DLA WYJAŚNIENIA OSOBY JAKIE NIGDY NIE MIAŁY KREDYTU NIE MAJA ZADNEJ HISTORI KREDYTOWEJ MAJA BARDZO DUZE PROBLEMY Z UZYSKANIEM KREDYTU Z POWODU BRAKU TAK ZWANEGO SKORINGU !!!

Zalogowany Zalogowany

Ostatnia edycja: 2010/04/26 12:44 przez admin.
  Reply Quote
JACEK

O:kredyty, pożyczki, hipoteki bez biku 10 Miesięcy, 1 Tydzień temu  
Witam jestem z jeleniej gory chcialbym pzyczyc 1500zl na okres 12 m-cy jestem w bik moj tel 667178766 prosze o kontakt

Zalogowany Zalogowany

Ostatnia edycja: 2010/04/26 12:45 przez admin.
  Reply Quote
Idź na góręNapisz nowy tematNapisz odpowiedź

strona główna | akcje i obligacje | karty kredytowe | konta osobiste | kredyt gotówkowy | kredyt hipoteczny | kredyt inwestycyjny | kredyt konsolidacyjny | kredyt odnawialny
kredyt na samochód | kredyt na mieszkanie | kredyty dla firm | mapa serwisu

Wszystkie prawa zastrzeżone © Artweb-Media.pl. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie treści strony w całości lub w części bez zgody Artweb-Media z naruszeniem prawa jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.