Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Kredyt przez internet
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Kredyt przez internet

Kredyt przez internet 2 lata, 10 mies. temu #1657

• ramon
witam <br />mam pytanko na temat tanich kredytów lub pożyczek zawieranych przez internet...czy takie oferty są korzystniejsze niż te w placówkach banków i czy przede wszystkim są bezpieczne??<br />

Odp: Kredyt przez internet 2 lata, 10 mies. temu #1658

• heniek
  • Junior Boarder
  • Oklaski: 0
bardzo dobre pytanie o to bezpieczeństwo -sam nie wiem...

Odp: Kredyt przez internet 2 lata, 10 mies. temu #1659

• wizzy
  • Gold Boarder
pewnie, że są bezpieczne! już wiele osób w ten sposób dostało kredyty-jestem przekonany, że warto

Odp: Kredyt przez internet 2 lata, 10 mies. temu #1660

• salos
jeśli bierzesz kredyt na mieszkanie najlepiej jest odwiedzić kilka banków, <br />jeśli nie masz czasu możesz wysłać wnioski właśnie przez internet<br />aby otrzymać kredyt najlepiej jest wysłać kilka wniosków i wtedy wybierasz najkorzystniejszą ofertę

Odp: Kredyt przez internet 2 lata, 10 mies. temu #1661

• ramon
<br />jeśli bierzesz kredyt na mieszkanie najlepiej jest odwiedzić kilka banków, <br />jeśli nie masz czasu możesz wysłać wnioski właśnie przez internet<br />aby otrzymać kredyt najlepiej jest wysłać kilka wniosków i wtedy wybierasz najkorzystniejszą ofertę <br />
<br />mógłbyś polecić jakiś bank,który twoim zdaniem jest godny uwagi odnośnie kredytu hipotecznego?

Odp: Kredyt przez internet 2 lata, 8 mies. temu #1662

• wątły
  • Senior Boarder
Kredyty udzielane przez internet na pewno są łatwiejsze. Nie trzeba chodzić szukać, wszystko masz pod ręką. Jak złożysz wniosek to ktoś z banku skontaktuje się z tobą i będziesz szybko wiedział też, czy w ogóle chcą ci przyznać ten kredyt.

Odpowiedź:Odp: Kredyt przez internet 2 mies., 2 tyg. temu #1906

• Marlena
  • Senior Boarder
Osobiście jestem za kredytem przez internet. Po pierwsze nie musze stać godzinami w długiej kolejce, po drugie mogę skorzystać najpierw z porównywarki kredytów, i po wybraniu zgłaszam się do wybranego przeze mnie banku, po czym oni w bardzo krótkim czasie mi odpowiadają. Jednym słowem bez ruszania się z domu, a raczej z fotela można załatwić więcej niż będąc w placówce i niekiedy wysłuchiwać narzekających pracowników...

Odpowiedź:Odp: Kredyt przez internet 2 mies., 1 tydzień temu #1932

• kinga
  • Junior Boarder
kredyty przez internet są na pewno dużym udogodnieniem, ale często mogą być wzięte w pośpiechu a potem i tak je trzeba spłacić, idąc do placówki danego banku mamy większą pewność że lepiej zapoznamy się z wymaganiami i konsekwencjami kredytu.

Odpowiedź:Odp: Kredyt przez internet 2 mies., 1 tydzień temu #1938

• spec
  • Junior Boarder
kredyty przez Internet to idealne rozwiązanie dla osób, które poszukują nisko oprocentowanych pożyczek/kredytów udzielanych "od ręki" bez zbędnych formalności, jednak tak jak koleżanka wyżej napisała należy pamiętać o konsekwencjach i lepiej czasami zapoznać się z ofertą powoli żeby uniknąć rozczarowań w przyszłości

Odpowiedź:Odp: Kredyt przez internet 2 mies., 1 tydzień temu #1943

• jacek
  • Junior Boarder
ja osobiście brałem 2 kredyty przez internet (brak czasu) i byłem z nich zadowolony, doczytałem sobie warunki, oprocentowanie i szybciutko zostały spłacone. Moim zdaniem jest to bardzo duże udogodnienie!
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Administrator, admin_forum
Wygenerowano w 0.50 sekundy

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać najnowsze informacje ze świata finansów.

Ankieta

Czy masz kredyt hipoteczny?

Notowania Walut